Kids

Een paradijs voor kinderen

We hebben bij Langs Berg en Dal natuurlijk ook aan onze jongste gasten gedacht. Zij kunnen terecht in de speelzaal of de kinderbioscoop waar ze zich geen moment hoeven te vervelen. Tip: laat de kinderen tijdens het voorgerecht al hun pannenkoek opeten, zodat zij daarna de speelruimte in kunnen. Het geeft u de mogelijkheid om met de volwassenen in alle rust te genieten van het heerlijke eten en de sfeervolle ambiance.

Meer info

Verjaardag vieren bij Langs Berg en Dal

Bent u op zoek naar een leuk idee voor het vieren van de verjaardag van uw kind? Bij Langs Berg en Dal heeft u verschillende mogelijkheden voor een knallend kinderpartijtje. Kies uit een van onze leuke activiteiten die uiteraard steevast eindigen met het eten van de lekkerste pannenkoeken.

 

Meer info

Duinkabouterpad Hollands Duin

Wist je dat hier in de buurt kabouters wonen?

Tenminste, dat denken we, want overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. En je ziet ook wel eens een kabouterdrolletje liggen. Echt waar! Kabouters wonen meestal in holletjes in de grond of in een holle boom. Maar soms ook in een verlaten schuurtje of een hutje gebouwd van takken.

Kaboutermannetjes en kaboutervrouwtjes zijn heel aardig en natuurlijk dol op hun kabouterkindertjes. Ze zijn erg ijverig en behulpzaam en de hele dag druk in de weer. Waarmee? Als je het kabouterpad loopt kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen...

Bij restaurant Langs Berg en Dal ligt een knapzak gevuld met lekkers voor je klaar. Met een puntmuts op loop je samen met je ouders een route van 500 tot 1500 meter. Onderweg luister je naar een verhaal uit het kabouterboek en doe je kabouteropdrachten. Je volgt de mooie rode routepaaltjes, na afloop mag je de puntmuts mee naar huis nemen. Zie je buiten die houten kabouter staan? Hij wijst je de weg. Veel plezier!

Meer info